Que fem

La serigrafia es un ofici mil·lenari i que ens encanta poder preservar i fer com feien els artesans antics, però amb la incorporació d’elements d’última generació per no perdre mercat.

Disposem de les més modernes màquines per a poder produir les millors reproduccions sobre samarretes, bosses, tovalloles, jaquetes, armilles i un seguit de peces tèxtils.

Una Màquina de 4 colors manual per a tiratges curts i màxim quadricromia i una automàtica de 6 colors per a tiratges llargs.

Treballem amb plastisols i laques ecològiques mirant de ser el màxim de sostenibles amb el medi ambient i poder preservar el planeta.

Nosaltres mateixos redibuixem els originals, produïm els fotolits i ens preparem les pantalles per poder aplicar els arts sobre les peces.

Contingut de la pestanya
Contingut de la pestanya
Contingut de la pestanya
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aquest lloc utilitza galetes per a que tingueu una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les galetes i l'acceptació de la nostra política de privadesa ACEPTAR

Aviso de cookies