Que fem

Serigrafia
Brodats
Laser
Tampografia
Retolació/Cartelleria
Serigrafia

La serigrafia és un ofici mil·lenari que ens encanta poder preservar i fer com feien els artesans antics, però amb la incorporació d’elements d’última generació.

Disposem de les màquines més modernes per a poder produir les millors reproduccions sobre samarretes, bosses, tovalloles, jaquetes, armilles i un seguit de peces tèxtils; treballant sempre amb total destresa i amb totes les tècniques disponibles.

Actualment disposem d’una Màquina de 4 colors manual per a tiratges curts i una automàtica de 6 colors per a tiratges llargs.

Treballem amb plastisols i laques ecològiques mirant de ser el màxim de sostenibles amb el medi ambient i poder preservar el planeta.

Nosaltres mateixos redibuixem els originals, produïm els fotolits i ens preparem les pantalles per poder aplicar els arts sobre les peces.

Brodats

Fa deu anys vàrem introduir el servei de brodats, que permet personalitzar tota mena de prendes i material de reclam publicitari amb un acabat molt net i professional.

Actualment disposem de dues màquines automàtiques, una de 6 colors i l’altra de 12 colors.

Laser

El laser ha sigut l’ultima incorporació a l’empresa i una de les més punteres que ofereix la tecnologia de grabat laser sobre cuasi cualsevol superficie.

Podem fabricar segells de cautxú, personalitzar gots, pens USB, plaques de fusta, cantimplores, trofeus i tot el que ens proposis.

Tampografia
Contingut de la pestanya
Retolació/Cartelleria